Szűrés

A(z) Black Friday kulcsszót tartalmazó cikkek

Kétszer hosszabb garanciát ad a Rejoy

2022. november 17. -

Több mint ezer magyar vásárló vette igénybe a szeptember végi indulása óta a Rejoy.hu oldalát, a nemrég indult felújított készülékek piacterének szolgáltatásait. Az ügyfelek nagyobb hányada a cég piacterén keresztül vásárolt szakszerűen felújított telefont, míg kisebb részük a platformon keresztül egyszerű és kényelmes értékesítésének lehetőségével élt. A vállalat november 17. és 20. között tartja első magyarországi Black Friday akcióját, amelynek során nemcsak kedvezőbb árakat kecsegtet, hanem a szokásos 1 év helyett 2 év garanciát is kínál a készülékekhez.

Tovább

Készülj fel előre és csapj le a Mio legjobb ajánlataira!

2022. november 16. -

Már alig várod a Black Friday napokat, amikor az év legcsábítóbb akcióira vadászhatsz? A Mio is szuper ajánlatokkal érkezik: a belépő szintű autós fedélzeti kameráktól kezdve a csúcsminőségű készülékekig közel 4000 darab terméket kínál akár 30%-os árengedménnyel. Szeretnél a legjobb ajánlatra lecsapni? Készülj fel a vásárlásra előre és kövesd tippjeinket, hogy biztosan a tied legyen a kiszemelt akciós Mio menetrögzítő kamera!

Tovább

Gazdag termékkínálat a Xiaomi akciós listáján

2022. november 11. -

Terjedelmes terméklistát állított össze a Xiaomi Magyarország a november 9-től 27-ig tartó Black Friday akció alkalmából, amelyen a Xiaomi okoseszköz ökoszisztéma változatos eszközei szerepelnek kedvezményes áron.

Tovább

Öveket becsatolni, kezdődik az árzuhanás!

2021. november 13. -

Készen állsz az év legnagyobb akciójára? A Mio idén sem hagy cserben, sőt, minden eddiginél szélesebb kínálattal vesz részt a 2021-es Black Friday napokon! Ha menetrögzítő kamera vásárlásán gondolkodsz, nem érdemes tovább várni, hiszen több mint 5000 termékhez juthatsz hozzá, akár 40% kedvezménnyel! 

Tovább